16/6/17

Vacances, a la fi!


Hola! Com estàs? Jo molt bé, molt contenta, molt acalorada, molt cansada, molt... molt. Com has pogut veure al títol de l'entrada d'avui (sí, avui, divendres, un dia en què mai escric al blog) marxo de vacances. Les meves vacances reals duraran 10 dies i estan plenes de plans: Sant Joan amb la família política, la primera vegada en anys que celebrarem els aniversaris de ma mare i el meu germà tots junts, uns dies de descans a la platja només nosaltres tres i un bodorrio d'aquests que fan història. Podràs seguir totes aquestes aventures a Instagram (@dolsaddictes). 

Però això no és tot. Aquest any, com els dos darrers, també porto el Campus Gastronòmic de la Fundación Aedificat (encara queden places pel setembre, pots apuntar als teus peques aquí). Així que he decidit que durant el mes de juliol el blog seguirà de vacances. Mentrestant aniré carregant piles, idees i postres per oferir-te un agost ple de gelats, mousses, tartes fresquetes i moltes coses més. 

I fins aquí el meu comiat, tornaré aviat, ho prometo. Que passis tu també un bon inici d'estiu tant si fas vacances com si no en fas encara. 

Fins aviat!

Bea.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per compartir amb nosaltres la teva opinió