1/4/17

Combinacions renovades

Si em vas seguint saps que sempre intento posar les receptes de pans de pessic (que també es poden fer servir per fer magdalenes, per exemple)  per una banda i els farcits o cobertures per una altra. Això és perquè penso que les combinacions entre aquests dos només depenen de les ganes de tastar i jugar amb ells que tenguis. Per això avui aquí tens uns cupcakes de pastanaga, el típic pa de pessic que utilitzo pel carrot cake, però amb una nova combinació: crema de xocolata blanca en comptes de crema de formatge, els vols tastar?

Cupcakes de pastanaga amb xocolata blanca

Aquesta cobertura és molt senzilla però boníssima i suau, es desfà a la boca i és fàcil de treballar. Els ingredients necessaris són:

240gr mantega en pomada
150gr sucre glacé
150gr xocolata blanca desfeta

 Batem la mantega amb el sucre fins que estigui blanquinosa i fluixa. A un altre recipient, desfem la xocolata i deixem que temperi. Afegim la xocolata a la mantega i batem bé fins que s'integri totalment. Ja tenim la crema a punt per farcir, cobrir o decorar el que vulguem.

Cupcakes de zanahoria y chocolate blanco

I tu, has provat alguna combinació renovada darrerament?

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per compartir amb nosaltres la teva opinió