Si em vas seguint saps que sempre intento posar les receptes de pans de pessic (que també es poden fer servir per fer magdalenes, per exemple) per una banda i els farcits o cobertures per una altra. Això és perquè penso que les combinacions entre aquests dos només depenen de les ganes de tastar i jugar amb ells que tenguis. Per això avui aquí tens uns cupcakes de pastanaga, el típic pa de pessic que utilitzo pel carrot cake, però amb una nova combinació: crema de xocolata blanca en comptes de crema de formatge, els vols tastar?
Aquesta cobertura és molt senzilla però boníssima i suau, es desfà a la boca i és fàcil de treballar. Els ingredients necessaris són:
240gr mantega en pomada
150gr sucre glacé
150gr xocolata blanca desfeta
150gr sucre glacé
150gr xocolata blanca desfeta
Batem la mantega amb el sucre fins que estigui blanquinosa i fluixa. A un altre recipient, desfem la xocolata i deixem que temperi. Afegim la xocolata a la mantega i batem bé fins que s'integri totalment. Ja tenim la crema a punt per farcir, cobrir o decorar el que vulguem.
I tu, has provat alguna combinació renovada darrerament?
Cap comentari :
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies per compartir amb nosaltres la teva opinió