Sí, sí, sense trampa ni cartó, la recepta d'aquest torró de xocolata és la més fàcil de l'univers. A més a més, el pots combinar amb el que més t'agradi: fruits secs, guindes, fruita confitada, bocins de galeta, cereals... el que et passi pel cas, la teva imaginació és el límit.
Per una barra de torró que pots fer utilitzant un motlle de plumcake necessites:
125gr xocolata negra de cobertura
125gr xocolata amb llet
40gr saïm
70gr fruits secs, o guindes, o fruita confitada, o bocins de galeta, o...
Desfem les dues xocolates tenint cura que no es cremin (o podem fer al microones mateix) i hi afegim la mantega. Quan estigui tot ben mesclat, hi afegim els fruits secs o el que haguem triat, barregem i passem al motlle. Deixem que endureixi unes 8h (d'un dia per l'altre millor).
Cap comentari :
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies per compartir amb nosaltres la teva opinió