La veritat és que he fet un vídeo i tot per mostrar la transparència del sorteig però ara mateix no sóc capaç de penjar-lo... Si algú el vol veure que ho digui ;)!
Us explico per passos com fer-los, facilet facilet:
1.- Què necessitem?
- Motlles de silicona per bomboneria.
- Xocolata de cobertura.
- Farciment:
- xocolata negra (80% cacau)
- xocolata blanca
- xocolata amb llet
- llet condensada
- fruits secs
2.- El primer pas és temperar la xocolata de cobertura. Perquè ens quedi a una temperatura adequada i no ens faci marques blanques en refredar-se, una bona manera és desfer dues terceres parts de la xocolata i després afegir-hi la resta.
3.- Després s'han d'omplir els motlles i buidar-los diverses vegades perquè quedi una capa fineta sense bombolles, que deixarem que s'endureixi i per poder-los farcir.
4.- Un cop la xocolata s'ha endurit els podem farcir del que ens sembli. En aquest cas, els vaig farcir de llet condensada, d'ametlla, de xocolata blanca i de xocolata amb llet i ametlla picada.
Un cop tapats haurem de tornar a posar-los a la nevera perquè la xocolata s'endureixi i poder fer l'últim pas: desemmotllar-los!!
Aquí podeu veure com han quedat els bombonets acabats:
El meu jo de 2011 et saluda des d'aquesta entrada, notau diferències entre el meu jo del passat i el meu jo del present? Jo moltes!
Cap comentari :
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies per compartir amb nosaltres la teva opinió