17/12/16

Fum, fum, fum

Seguim amb receptes nadalenques. La veritat és que són totes molt senzilles, tan senzilles que val la pena fer-les tu mateix. Avui: polvorons.



Ingredients:
200gr farina
120gr saïm
75gr sucre glacé
1 culleradeta d'anís (opcional)
1/2 culleradeta canyella en pols
ratlladura de llimona

Per fer-los, primer hem de torrar la farina. La posem a sobre de la safata del forn ben estesa amb una espàtula i enfornem amb el forn calent a 150º uns 10min. Traiem, removem, estenem de nou i tornem a enfornar 10min més. 
Traiem la farina, la passem per un sedàs i hi afegin la canyella, el sucre, la ratlladura de llimona, el saïm i l'anís i pasta bé. 
Si la pasta està molt tova, la pots ficar una mica a la nevera abans d'aplanar-la amb un corró fins a obtenir una làmina d'un centímetre o centímetre i mig.  Tallem els polvorons amb un motlle de galetes i els passem a una plata pel forn. 
Enfornem a 170º uns 10-15min.


Ja ho tenim, ni mitja hora de feina!

Cap comentari :

Publica un comentari

Gràcies per compartir amb nosaltres la teva opinió