Aprofitant aquesta primavera que comença i la meva curolla per les llavors lli he fet una volta a una recepta de les de tota la vida, el típic pa de pessic de iogurt, però ara amb taronja i llavors de rosella.
És una recepta molt senzilla, necessites:
4 ous
1 iogurt
250gr farina "bizcochona"
35gr llavors de rosella
1 taronja
1 pessic sal
200gr sucre
120ml oli
Ratllem la pell de la taronja, la barregem amb el sucre i deixem reposar mentre preparem la resta d'ingredients perquè agafi aroma. A un altre recipient, posem la farina, les llavors i la sal i barregem.
Batem els ous amb el sucre utilitzant les varilles (manuals o elèctriques) fins que doblin gairebé el seu volum. Hi afegim l'oli i el suc de la taronja. Per últim, afegim la farina, mesclant suaument amb una espàtula. Passem a un motlle greixat i enfornem amb el forn calent a 170º uns 30-40min.
Surt un pa de pessic esponjós, perfecte per l'esmorzar i amb un toc diferent per les llavors que dóna molt bon resultat. A casa ha volat. I tu? Quines receptes tens pendents de renovar?
Cap comentari :
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies per compartir amb nosaltres la teva opinió