Pensaràs que tenc una dèria amb les maduixes que no és normal. Entre altres dolços, he fet gelat de maduixes, pa de pessic amb xocolata blanca i maduixes, polos de maduixes i plàtan, crema de maduixa per cobertura, petit suisse de maduixa, tartes tipus mousse de maduixes amb nata i amb iogurt, fins i tot una només amb maduixes i res més!
Però encara em faltava una cosa: galetes. No n'havia fet mai de galetes amb maduixa. Així que m'hi vaig posar. Les vaig barrejar amb dos ingredients més que solen combinar-hi molt bé: la xocolata blanca i el formatge fresc. Aquí en teniu el resultat:
Surten unes galetes molt blanetes però molt bones de sabor. Jo, que són de galeta cruixent, provaré de fer-les sense el formatge la propera vegada. Els ingredients que necessites són:
125gr maduixes netes
1/2 llimona
55gr mantega
100gr formatge fresc d'untar
150gr sucre
1 ou
1 culleradeta vainilla
160gr farina
1 culleradeta llevat
un pessic de sal
125gr xocolata blanca
Comencem tallant les maduixes a trossets petits i les deixam reposar a un recipient amb el suc de mitja llimona.
Per altra banda, batem la mantega amb el formatge i el sucre. Un cop ben integrats aquests ingredients, hi afegim l'ou i la vainilla. Per últim, afegim la farina, el llevat i la sal.
Colem les maduixes i les enfarinem una mica. Les afegim a la mescla anterior juntament amb la xocolata i mesclem amb una espàtula.
Amb una cullera, repartim la pasta a la safata del forn, deixant uns 3cm de separació entre galeta i galeta. Enfornem amb el forn calent a 170º durant uns 12-15min.
Com ja he dit, el sabor és boníssim, tot i que les galetes són toves. Provaré de llevar el formatge i augmentar una mica la mantega a veure com va, ja t'ho explicaré. I si ho proves tu abans, avisa'm ;)!
Cap comentari :
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies per compartir amb nosaltres la teva opinió