2/4/16

Fent proves trobes joies



Darrerament estic investigant amb altres cereals diferents del blat convencional i també amb les llavors. He començat a fer pa d'espelta amb llavors de lli i pipes, experimentar amb diferents tipus de farina, veure que més puc fer amb avena o sègol. Ja vaig fer unes galetes d'avena i plàtan senzillíssimes i unes tipus cookies que també que van quedar boníssimes. He revisat la recepta d'aquestes últimes i n'he trobat una de nova que pens que encara és millor, tot i que les galetes són una mica més lletges.


 Els ingredients són:

225gr mantega en pomada
370gr sucre morè
2 culleradetes vainilla
2 ous
200gr farina
1 pessic sal
1 culleradeta bicarbonat
240gr avena

Batem la mantega amb el sucre i, un cop integrat, s'hi afegeix la vainilla i els ous un per un. A un altre recipient, mesclem la farina, la sal, el bicarbonat i l'avena. Afegim els ingredients secs en dues o tres tandes fins a obtenir una pasta bastant densa. Repartim cullerades de pasta a sobre d'una safata de forn greixada o coberta a un paper vegetal perquè no s'enganxin. Enfornam a 180º uns 10-12min.


Surten boníssimes i aguanten a una capsa de llauna o de plàstic que tanqui hermètica més de 15 dies. Ara falta que les facis les dues i comparis ;)! 

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per compartir amb nosaltres la teva opinió