1/12/15

Recepta de temporada

Fa poc vaig tastar la carabassa a una recepta dolça de galetes per aprofitar els fruits de la temporada. Ara mateix a casa tenim excedent de mandarines, també fruita de temporada. Aviat faré confitura, però volia aprofitar per fer algun pa de pessic o alguna altra recepta amb les mandarines fresques. A Instagram vaig trobar la imatge d'un bund cake de xocolata i mandarina espectacular que havia fet l'Elena de Mrmlada. Ja li vaig dir, me l'apunto! Jo l'he fet sense xocolata, només de mandarina i una mica més intens que el seu.

Bunt cake de mandarina per esmorzar

He utilitzat:

5 mandarines
4 ous
200gr sucre
100ml oli de gira-sol
1 iogur
220gr farina
1 sobre (15gr) de llevat químic

Primer he netejat bé les mandarines, les he tallat per la meitat per treure'n els pinyols i les he triturat amb la picadora. Les he batuta amb la batedora elèctrica i hi he afegit el sucre, els ous, l'oli i el iogur. Per útlim he afegit la farina i el llevat removent amb una espàtula. Es greixa el motlle, es passa la mescla a dins i s'enforna amb el forn calent a 180º uns 45min.

Pa de pessic de mandarina per esmorzar

Surt un pa de pessic humit i amb un sabor intens a mandarina. Les meves tenien la pell bastant gruixuda i van fer que sortís un pèl amargant, si no t'agrada tanta intensitat, pots pelar-les abans de triturar-les. Que espectacular, gràcies Elena!

2 comentaris :

  1. Gracias a ti! Te ha quedado estupendo!! Me llevo un trocito para el desayuno de la mañana. Un besote!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ha quedado muy rico, la verdad, me apunto más de tus recetas para ir probando ;)!

      Elimina

Gràcies per compartir amb nosaltres la teva opinió