11/4/15

Pa de pessic de maduixes i xocolata blanca


Tornem als esmorzars i seguim en temporada de maduixes així que... pa de pessic de maduixes i xocolata! A més, ràpid i senzill de fer.

Pa de pessic per esmorzar amb maduixes i xocolata blanca

Necessites: 
115gr mantega
200gr sucre
3 ous grans
1 culleradeta vainilla
90gr buttermilk (o 80gr de llet amb 10gr de vinagre blanc)
200gr farina
1 pessic sal
1 culleradeta llevat
1 culleradeta bicarbonat
100gr maduixes netes i tallades a trocets petits
80gr xocolata blanca a trocets

bizocho de desayuno con fresas

Primer de tot, si no tenim buttermilk, la preparem mesclant la llet i el vinagre amb una cullareta mateix i deixant resposar mentre preparem la resta.
Batem la mantega una mica fluixeta amb el sucre i després hi afegirem els ous un a un i la vainilla. Afegim la meitat de la farina, la sal, el llevat i el bicarbonat i, un cop incorporat, el buttermilk. Per acabar afegim la resta de la farina i, un cop ben mesclada, les maduixes i la xocolata que mesclarem amb una espàtula perque no es facin purè. Si abans d'afegir les maduixes les enfarineu una mica no s'aniran totes al fons de la massa mentre l'enfornem. 
Greixem un motlle, hi posem la massa i enfornem amb el forn calent a 180º uns 40-50min. Aneu fent la proba de l'escuradents que cada forn és un món.

Ja el teniu, bon profit!


Cap comentari :

Publica un comentari

Gràcies per compartir amb nosaltres la teva opinió