Primer de tot, notícia: a la fi he acabat de renovar el blog!! S'han acabat les obres! Ara sí que puc dir que m'agrada de veres i esper que a vosaltres també. Novetats: teniu les entrades relacionades darrera cada post; podeu seguir-me a les xarxes socials on trobareu pistes de les properes publicacions al blog, més fotos i altres cosetes interessants; i teniu molt més bén ordenades les entrades amb etiquetes perque trobeu tot el que busqueu.
Si trobeu que manca alguna cosa o simplement em voleu donar la vostra opinió espero tots els vostres comentaris ;)!
Ara la recepta, que avui també n'hi ha. Darrerament m'ha entrat una dèria pels cheescakes que no puc explicar. Bé, sí, sí que ho puc explicar: són fàcils i ràpids de fer i estan boníssims!
Per això des de que vaig veure aquesta recepta de cheescake de xocolata blanca al blog de Petites Sucreries no ha parat fins a fer-la. De fet l'he feta ja dues vegades: la primera no vaig tenir ni temps de fer quatre fotos, va volar. La segona és aquesta.
Aquí teniu la recepta:
Per la base:
120gr galetes picades
70gr mantega desfeta
Mesclam les galetes amb la mantega, les passam al recipient on enfornarem el pastís i les escampam bé per tota la base.
Pel cheescake:
3 ous
1 cullerada sucre
600gr formatge per untar
1/2 iogur natural
200gr nata
125gr xocolata blanca
1 culleradeta vainilla
Posem el forn a escalfar a 170º. Desfem la xocolata i deixem que reposi i atemperi.
Batem els ous amb el sucre. Després afegir-hi la nata, el iogur i el formatge i, un cop incorporat, la vainilla i la xocolata. Alerta! Si la xocolata està molt calenta i no bateu ràpidament se us farà trocets (no queda dolent de sabor però no queda tan fi ni ben repartit).
Ho passem al motlle i ho enfornem uns 25-30min
Per acabar jo vaig afegir una mica de ganache de xocolata blanca amb:
100gr xocolata blanca
100gr nata
Escalfem la nata i quan comença a bollir hi afegim la xocolata i removem fins que es desfaci. Deixem refredar una mica i ho posem a sobre de la tarta de formatge ja freda.
Bon profit!!
A mi m'agrada molt, aquesta nova cara del blog! i segur que serà més pràctic, per tu i pels qui et visitem. Per estrenar-lo trobo que està molt bé fer aquest pastisset! Quina delícia...!
ResponEliminaMoltes gràcies Marina! Gràcies pels teus comentaris possitius sempre.
Elimina