A més a més, és molt fàcil de fer. El secret d'aquesta en concret reconec que és la crema, perque la pasta de full la vaig comprar feta. La crema és la mateixa que vaig emprar pel mil fulls de crema tot reduint la quantitat (crec que vaig fer-ne un quart de les quantitats que posa la recepta, però dependrà del tamany de la tarta).
Un cop feta i freda la crema, anem amb la pasta de fulls. L'estirem una mica, la punxem i la fiquem al forns uns 10 minutets amb un pes a sobre de la zona on va la poma perque no pugi gaire.
Mentrestant pelem i tallem la poma (amb dues pomes en vaig tenir prou). Traiem la pasta, posem la crema i a sobre la poma. Si ens agrada que brilli podem fer una gelatina, jo només hi vaig posar un almíbar amb canyella. Ho fiquem al forn i un cop estiguin daurades la pasta de fulls i la poma ja està llesta. A disfrutar!
Tu ho has dit, un clàssic que agrada a tothom! I més amb pasta de full. Petons!
ResponEliminaGràcies Marina! Avisa'm quan la provis ;)!
ResponElimina