És una tarta per una despedida, un metge que marxa al Brasil. L'interior és una tarta Sacher farcida de mermelada d'albercoc i coberta de buttercream de xocolata blanca.
La recepta de la tarta Sacher l'he treta del blog del meu bon amic Borja, Kome&Kalla. Li vaig demanar la recepta fa mooolt de temps i encara no havia tengut ocasió de fer-la.
Pel pa de pessic:
130gr mantega a temperatura ambient
210gr sucre
6 ous
130gr xocolata desfeta
130gr farina
Posem el forn a esclafar a 170º. Mentrestant mesclem la mantega amb 110gr de sucre, un cop integrat afegim els rovells un a un i, per últim, la xocolata desfeta.
A un altre recipient pugem les clares i, quan estiguin gairebé a punt, hi afegim 100gr per fer merenga. L'afegim a la mescla a poc a poc, perque no baixi.
Per últim hi afegim la farina amb una espàtula, remenant a poc a poc.
Passem al motlle i enfornem uns 40-50min.
Per aquest pastís jo en vaig fer dos, vaig fer almíbar d'albercoc amb aigua calenta i una cullerada grossa de mermelada desfeta a dins. Banyem els pans de pessic, farcim amb la melmelada (uns 200gr) i posem un a sobre l'altra.
La recepta de buttercream de xocolata blanca la teniu en aquest mateix blog. Un cop feta cobrim els dos pans de pessic amb una capa fineta i l'a fiquem a la nevera. Quan s'hagi endurit fem una altra capa més gruixuda i tornem a refredar. Fem una darrera capa i, abans de ficar-la a la nevera, piquem galetes (tipus Maria o similar) i cobrim la part que volguem que sigui la sorra. Després, tenyim de blau una part del buttercream de blau, i decorem imitant el mar. L'avantatge d'aquesta decoració és que es pot guardar a la nevera mentre fem la resta d'elemens de fondant (ninot i bandera).
La veritat és que va quedar força bé.
Cap comentari :
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies per compartir amb nosaltres la teva opinió