I ara la recepta de la setmana. Totes les parts d'aquesta tarta porten xocolata. La base, la mousse, la cobertura... xocolata. El que més sorprén és que és una tarta que agrada als menys xocolaters, fa un gust suau, diferent, molt suavitzat pel iogur. A més, és mooolt senzilla. Des d'aquí mil gràcies a Kanela y limón, he seguit la seva recepta quasi pas a pas.
Per la base es fa un pa de pessic de xocolata amb:
2 ous
60gr sucre
45gr farina de força
15gr cacao
Batem els ous amb el sucre i hi afegim la farina i el cacao amb movimens envolvents. Ho passem a un motlle i ho fiquem al forn a 180º uns 10min (és molt finet). El traiem i el deixem refredar.
Mentrestant fem la mousse amb:
500gr iogur grec
150gr xocolata fondant
300ml nata per montar
180gr sucre
6 fulls gelatina neutra
50ml d'aigua
Hidratem la gelatina deixant-la amb remull en algun recipient i mentrestant muntem la nata amb el sucre. Desfem la xocolata, la deixem refredar i hi afegim el iogur a temperatura ambient. Escalfem els 50ml d'aigua, hi desfem la gelatina ja hidratada i l'afegim al iogur. Després hi incorporem la nata amb moviments suaus i envolvents. Passem la mescla al motlle, a sobre del pa de pessic i ho fiquem a la nevera (mínim 4 hores, però millor d'un dia per l'altre).
Un cop cuallat, preparem la cobertura amb:
100gr xocolata fondant
50gr mantega
Desfem els dos ingredient junts en un mateix recipient i deixem que atemperi, si ho tirem calent a sobre de la tarta es pot desfer per la calor. Un cop tebi, l'escampem per sobre per acabar la tarta.
Mireu quina pinta!
Cap comentari :
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies per compartir amb nosaltres la teva opinió