Jo les vaig fer de vainilla i ametlla, de xocolata i nous, de llimona i canyella, de menta i xocolata i de taronja i xocolata blanca.
La base és molt senzilla:
100 gr llet condensada
100gr mantega
140gr farina
S'ha de batre la mantega amb la batedora de varilles i anar afegint a poc a poc la llet condensada. Un cop ben integrat, s'hafegeis la farina i es mescla suaument, no gaire. Es fan boletes amb les mans i es fiquen al forn pre-escalfat a 170º uns 10 - 12 minuts, fins que estiguin dauradetes per sobre.
Pels sabors:
- Vainilla i ametlla: afegim a la mantega essència de vainilla i a la farina trocets d'ametlla (o simplement hi posem una amtella a sobre)
- Xocolata i nous: traiem uns 30gr de farina i els afegim de cacao. També hi afegim a la farina troces de nou o hi posem una a sobre
- Llimona i canyella: afegim a la mantega ratlladura de llimona i a la farina canyella al gust.
- Menta i xocolata: afegima a la mantega essència de menta i, un cop fetes les galetes i ja fredes, les decorem amb xocolata desfeta.
- Taronja i xocolata blanca: afegim a la mantega ratlladura de taronja i, un cop fetes les galetes i ja fredes, les decorem amb xocolata blanca desfeta.
Cap comentari :
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies per compartir amb nosaltres la teva opinió