5/6/13

Pa de pessic amb un gran cor

Aquest és un pa de pessic doble. De fet, són dues de les receptes de pa de pessic més bones que he tastat mai. Heu vist tot l'amor que porta dins?


Pa de pessic de vainilla i xocolata amb figura a dins

Primer vaig fer un pa de pessic de xocolata amb la recepta de Webos fritos

120gr mantega                                
125gr xocolata negra                      
75gr xocolata blanca                        
140gr sucre
4 ous
125gr farina
8gr llevat

Desfem la xocolata amb la mantega i deixem atemperar. Mentrestant batem els ous i el sucre i hi afegim la xocolata desfeta i un cop ben incorporat hi afegim la farina i el llevat tamitzat amb moviments envolvents. Possem la mescla a un motlle i ho fiquem al forn a 180º uns 30-35min.

El traiem del forn i el deixem refredar per poder-lo tallar en forma de corets.


Pa de pessic de xocolata pas a pas

Després fem el pa de pessic de vainilla. Aquesta vegada he provat una recepta de Bakerella, impressionant de bona! He passat les mides a gr/ml per fer-ho més fàcil:

130gr mantega
350gr sucre
4 ous
350gr farina "bizcochona"
200ml llet
1 culleradeta vainilla

Passem la meitat de la mescla al motlle triat, hi col·loquem els corets de xocolata i tapem amb la resta de la mescla. Ho fiquem al forn a 180º uns 30min.




Voilà!


Pa de pessic de vainilla amb cor de xocolata







1 comentari :

  1. Quina bona idea la d'aquest cor! Tens un blog molt interessant amb receptes fantàstiques. Per això tinc un detallet per tu al meu blog. Espero que t'agradi.
    http://mansanesinopomes.blogspot.com.es/2013/06/el-nostre-primer-premi.html

    ResponElimina

Gràcies per compartir amb nosaltres la teva opinió