Primer vaig fer un pa de pessic de xocolata amb la recepta de Webos fritos:
120gr mantega
125gr xocolata negra
75gr xocolata blanca
140gr sucre
4 ous
125gr farina
8gr llevat
Desfem la xocolata amb la mantega i deixem atemperar. Mentrestant batem els ous i el sucre i hi afegim la xocolata desfeta i un cop ben incorporat hi afegim la farina i el llevat tamitzat amb moviments envolvents. Possem la mescla a un motlle i ho fiquem al forn a 180º uns 30-35min.
El traiem del forn i el deixem refredar per poder-lo tallar en forma de corets.
Després fem el pa de pessic de vainilla. Aquesta vegada he provat una recepta de Bakerella, impressionant de bona! He passat les mides a gr/ml per fer-ho més fàcil:
130gr mantega
350gr sucre
4 ous
350gr farina "bizcochona"
200ml llet
1 culleradeta vainilla
Passem la meitat de la mescla al motlle triat, hi col·loquem els corets de xocolata i tapem amb la resta de la mescla. Ho fiquem al forn a 180º uns 30min.
Voilà!
Quina bona idea la d'aquest cor! Tens un blog molt interessant amb receptes fantàstiques. Per això tinc un detallet per tu al meu blog. Espero que t'agradi.
ResponEliminahttp://mansanesinopomes.blogspot.com.es/2013/06/el-nostre-primer-premi.html