Per la base:
200gr galetes
100gr mantega en pomada
Picar les galetes i mesclar-les amb la mantega. Ficar la mescla al motlle, repartir-la i aixafar-la amb una cullera. Surt una base bastant gruixadeta.
Per la mousse:
500gr meló sense pell
100gr sucre
300gr formatge blanc (tipus Philadelphia)
100ml llet
9 fulls gelatina neutra
Triturem el meló tan fi com ens agradi. Jo el vaig fer no molt fi perquè m'agrada trobar els trocets enmig de la suavitat de la mousse; com més suau us agradi, més ti l'heu de triturar. Mesclem el meló amb el formatge i el sucre mentre deixem que la gelatina s'hidrati en un recipient amb aigua. Quan això estigui fet, escalfem la llet i hi desfem la gelatina a dins. Afegim la llet i la gelatina a la mescla i ho passem al motlle. Ho fiquem a la nevera un mínim de dues hores, perque qualli.
La veritat és que m'ha encantat i, més endavant, prometo provar-ho amb altres fruites. Molt fresc i gens embafós, perfecte per la calor que comença
Cap comentari :
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies per compartir amb nosaltres la teva opinió