amb un bon pa de pessic d'ametlla:
- 3 ous
- 210gr farina
- 210gr sucre
- 210gr margarina
- 150gr d'ametlla picada (no en pols)
- 9 cullerades de llet
- 1 cullaradeta i mitja de llevat químic.
i una bona crema pastelera:
- 2 rovells d'ou
- 125ml de nata
- 125ml llet
- 150gr sucre
- 40gr de "maicena"
- 1 branqueta de canyella i la pell d'una llimona.
Per fer la crema posem la nata i la llet (meny un gotet) al foc amb la canyella i la llimona fins que comenci a bollir. L'apartem, traiem la canyella i la llimona i mentre es refreda una mica desfem la "maicena" amb la llet que haviem reservat. La tirem a dintre del recipient que teniem al foc i també els ous i batem ràpid perque no cuallin. Ho tornem a posar al foc sense deixar de moure fins que sigui tan espès com volguem.
Cap comentari :
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies per compartir amb nosaltres la teva opinió