20/4/18

Sense complicacions

Sense complicacions, així vull jo que sigui la vida. La recepta d'avui és de les que sorprenen per fàcils, com la del gató o el flam, que un cop les has fetes la primera vegada penses: 'només era això el que havia de fer?' i es transformen en un recurs sempre a mà. Ja havia fet un cop panna cotta, però en un plat més elaborat (panna cotta d'alvocat, per ser exactes). Avui panna cotta tradicional, la de sempre, amb coulis de pinya (o del que tu vulguis).


Panna cotta tradicional

Ingredients per a 4 persones:

4 fulls gelatina neutra
125ml llet
500ml nata
50gr sucre
vainilla
coulis o fruita per acompanyar (si no n'has fet mai, tens la recepta de coulis aquí)

Posem la gelatina a un recipient amb aigua perquè s'hidrati.
Mentrestant, a una olla, hi posem la llet, la nata, el sucre i la vainilla si és en beina (raspem les llavors i hi posem també la beina). Posem al foc, removent de tant en tant per desfer el sucre, fins que bulli. Retirem del foc i hi afegim la gelatina sense aigua i la vainilla si és en pasta, essència o sucre avainillat. Passem per un colador i repartim als motlles triats. Deixem refredar i passem a la nevera un mínim de 4h. 


Panna cotta tradicional

A l'hora de servir, podem desemmotllar les panna cottas i decorar-les amb la fruita o el coulis o bé, podem servir-les directament al motlle igualment amb l'acompanyament triat. Això ja dependrà de la teva imaginació ;)

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per compartir amb nosaltres la teva opinió