11/4/18

Avís a navegants

Hola! Com va? Per aquí bé. Cansada, incòmoda i amb una panxa com un meló. Embarassada de 8 mesos vaja,  res de nou. Per això avui no hi ha recepta, perquè a partir d'avui l'organització de les publicacions serà diferent i volia explicar-t'ho.

Fins ara intentava, i darrerament ho aconseguia, publicar alguna cosa més senzilla de fer els dimecres i alguna cosa una mica més elaborada els dissabtes. Ara mateix no tenc tant de temps (ni tantes ganes) de cuinar i m'agradaria deixar algunes coses preparades per quan neixi n'Arlet (sí, a la fi tenim nom). 

Per tant, he decidit que a partir d'ara publicaré un cop per setmana, els divendres. A vegades seran receptes més complexes, a vegades tartes i a vegades cosetes més senzilles. 

Avís a navegants: és possible que quan neixi n'Arlet hi hagi tal caos i descontrol que deixi de publicar durant algun temps, esper que no, però no ho puc assegurar. El que si s'aturarà segur es el servei de comandes. El servei de menjar a domicili (et faig el tupper) ja està suspès fins a nou avís. 

De totes maneres, segueixo aquí, al meu raconet de la xarxa, per fer-te la vida una mica més dolça. I si vols pots seguir les meves peripècies a Instagram (@dolsaddictes), una xarxa que m'encanta i aquest segur que no para. Fins aviat!

Bea

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per compartir amb nosaltres la teva opinió