13/4/18

Obsessió?

Aquest any encara no havia utilitzat el meu ingredient preferit sens dubte: les maduixes. Revisant el blog he vist que ja he fet gelat de maduixes amb nata, gelat de maduixes sense nata, polos de maduixacookies de maduixa, galetes farcides de maduixa, tarta de maduixes amb nata, mousse de maduixes, tarta de maduixes sense forn, pa de pessic de maduixes, triffle amb crema de maduixa i fins i tot llimonada de maduixes. Això sense contar les receptes a les quals apareixen les maduixes i no en són les protagonistes... obsessió? Pot ser, però és que estan tan bones! I encara em queden idees, aquesta vegada: cheescake de maduixes sense forn.


Cheescake de maduixes sense forn


Per la base: 
200gr galletes picades tipus Maria
100gr mantega desfeta
200gr xocolata negra (opcional)

Pel cheescake:
300gr maduixes netes i tallades a làmines
380gr maduixes picades
250gr formatge fresc d'untar
25gr sucre morè
10gr sucre
1 culleradeta vainilla
1 cullerada llet

Comencem batent el formatge amb els sucres i la vainilla i hi afegim les maduixes picades. Reservem.
Barregem la galeta picada amb la mantega i també reservem.
Folrem un bol amb paper plàstic transparent. Col·loquem les maduixes tallades a làmines formant una paret al voltant de la del bol. Hi passem la barreja de formatge i maduixes a dins i igualem. Passem també les galetes i premem perquè quedin ben pitjades. 
Opcionalment, podem desfer la xocolata i fer una capa prima a sobre de les galetes.
Deixem a la nevera mínim 4hores, millor d'un dia per l'altre. Per servir, girem a sobre d'un plat i retirem el paper plàstic. 

Tarta de queso y fresas sin horno

La veritat és que queda boníssim i és molt senzill de fer. I sense forn!

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per compartir amb nosaltres la teva opinió