7/2/18

En un pim pam

Així es fa aquesta recepta, en un pim pam. De fet estic pensant seriosament a fer moltes més tartes d'aquest estil: la pasta de full et dóna possibilitats gairebé infinites. Si la vols fer tu mateix, tens la recepta de pasta de fulls casolana aquí, però no és senzilla i porta molta feina. En canvi, un cop tens las pasta de full, és facilíssim fer una tarta com aquest milfulls de mascarpone i xocolata.

Tarta milfulls de mascarpone i xocolata


Necessites:

Una làmina de pasta de fulls tallada en tres parts iguals
350gr mascarpone
300gr crema de cacau i avellanes (Nutella)
1 ou
avellanes 

Escalfem el forn a 200º. Posem dues de les làmines punxades amb una forquilla entre papers de forn amb una safata amb l'altra làmina de pasta de fulls punxada, pintada amb ou batut i coberta amb avellanes capolades a sobre. Enfornem uns 10-15min, fins que la pasta de fulls estigui cuita. Traiem i deixem refredar.
Per altra banda, batem la crema de cacau i avellanes amb el mascarpone fins que estiguin els dos ingredients ben mesclats.
Farcim la pasta de fulls i muntem la tarta. 


Tarta milhojas de mascarpone y chocolate


Facilíssim, espectacular i boníssim, pim pam!



Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per compartir amb nosaltres la teva opinió