Hola, què tal? Fem una copa? No, no estic lligant amb tu, t'estic proposant unes postres. Ja fa temps que es van posar de moda les postres presentades en un tassonet, got, vas, copa... En recipient individual vaja. La veritat és que per transportar van força bé: fiques tots els gotets a una safata amb parets altes fixant-los amb paper perquè no es moguin i ja. Això vaig fer jo amb els individuals de llimona o la mousse de xocolata al pebre vermell entre d'altres. Avui teniu aquí la copa de mascarpone i cafè, similar al tiramisú però més ràpid i molt senzill de fer.
200gr formatge Mascarpone (millor a temperatura ambient)
3 rovells d'ou
2 clares d'ou
60gr sucre glacé
2 fulls gelatina neutra
50gr cafè (un cafè llarg o 50ml d'aigua calenta amb 2 culleradetes de cafè soluble)
Xocolata o cacau per decorar (opcional)
A un recipient amb aigua freda hi deixem la gelatina perquè es vagi hidratant.
Mentrestant, batem els rovells amb el sucre fins que blanquegi. Hi afegim el formatge i batem bé.
Desfem la gelatina hidratada en el cafè calent i ho afegim a la mescla anterior.
Muntem les clares i les afegim també, mesclant amb una espàtula a poc a poc.
Repartim la crema als recipients on la servirem i deixem a la nevera un mínim de dues hores (millor d'un dia per l'altre).
Així de fàcil i senzill, què et sembla?
Cap comentari :
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies per compartir amb nosaltres la teva opinió