25/11/17

Un èxit retocat

Tenc una recepta de mousse de xocolata que SEMPRE és un èxit. La pots trobar, per exempre, a les bombes de xocolata i albercoc. Però ja sabeu que jo em canso de repetir receptes, que m'agrada canviar-les, retocar-les, afegir o treure... En aquest cas, l'hi he afegit alguna cosa per donar-li un toc diferent i he aconseguit la copa de mousse de xocolata al pebre vermell amb crocant d'avellanes.


Primer prepararem el crocant d'avellanes (el pots trobar a la tarta de nutella):

Torrem uns 100gr d'avellanes (o les comprem torrades), les piquem i les posem a la paella amb dues cullerades de sucre sense parar de remoure fins que el sucre vagi agafant-se a les avellanes i agafi un color torradet; retirem i deixem refredar.

Mentre refreda, preparem la mousse de xocolata al pebre vermell:

300gr xocolata negra
4 ous
300gr nata per muntar
50gr sucre
25gr pebre vermell (picant o no, al gust)

Comencem desfent la xocolata i, quan no estigui tan calenta, l'hi afegim els rovells dels ous, el pebre i reservem. A un altre recipient muntem la nata amb el sucre i a un altre muntem les clares. Per acabar mesclem la xocolata amb la nata i després les clares, tot a poc a poc amb una espàtula. 

Al recipient triat, fem un base amb les avellanes i omplim amb la mousse. Decorem amb una mica més de pebre vermell i deixem refredar entre 3 i 8h (millor d'un dia per l'altre).


Compte! No a tothom li agrada que sigui coent, hauràs de provar fins a trobar el teu propi punt de pebre. Per gustos, ja se sap ;)

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per compartir amb nosaltres la teva opinió