Avui un bàsic infal·lible que encara no tenia entrada pròpia: el pa de pessic de vainilla, el que faig servir per a moltes de les tartes decorades, per combinar amb altres, per esmorzar, al que puc afegir sabors i que podeu trobar en entrades com "pa de pessic amb un gran cor" o al "pastís rústic de vainilla". La recepta està adaptada del pa de pessic de vainilla de Bakerella i te puc assegurar que no decep.
La recepta:
130gr mantega
250-300gr sucre
4 ous
350gr farina "bizcochona"
200ml llet
1 culleradeta vainilla
És important que tots els ingredients estiguin a temperatura ambient.
Batem la mantega amb el sucre i hi afegim els ous un a un i també la vainilla. Afegim la meitat de la farina i, un cop incorporada, la meitat de la llet. Quan aquesta s'hagi incorporat, afegim la resta de la farina i, finalment, la resta de la llet.
Passem la mescla al motlle triat prèviament greixat i enfornem amb el forn calent a 170º uns 40min.
Puc jurar que surt deliciós, ja t'he dit que no decep. A més a més, pots canviar la vainilla per canyella, gingebre o alguna altra essència, afegir fruits secs, trossets de xocolata, dues cullerades de la melmelada que vulguis per canviar el sabor o ratlladura de llimona o taronja... ho aguanta tot!
Cap comentari :
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies per compartir amb nosaltres la teva opinió