5/8/17

Estiu a la fresca


Sóc l'única que para de treballar en el blog un mes per treballar en una altra cosa i empra les seves vacances en reprendre, reorganitzar i millorar el blog? Segur que no. Jo ho intent, de veres. El problema és que veig massa coses per fer i tenc tantes ganes de fer-les totes que hi dedico les vacances. Per això durant els mesos d'agost i setembre el blog anirà mig gas. Vull acabar de posar en ordre receptes antigues, provar-ne de noves i veure a mem què vols tu. Per això, per saber què vols tu i que n'esperes de mi en aquest espai començo amb un sorteig molt estiuenc.


Volia regalar-te alguna cosa que fes estiu, fresqueta, que en poguessis gaudir el que encara queda i només em venia al cap terrassa, gel, beguda fresca... així que al final això és el que es sorteja:

- 4 gots amb tapa i canyeta (2 verds, 2 grocs) 
- Una safata de fusta (44x29'5x5'5cm - no surt a la foto per error meu, però tot i així la sortejaré també)
- 4 canyetes de fantasia 
- 4 posagots rústics
- 1 espelma de citronella antimosquits


Com veus tot molt estiuenc. Ara les preguntes importants:

- Com participar: 
  • Pel blog: contestant als comentaris a la pregunta següent: "què t'agradaria trobar al blog de Dolç addictes?" Pot ser una resposta curta, tipus: "tutorials" o "receptes sense gluten" o "galetes decorades". O potser una resposta més llarga, tu mateix.
  • Per Facebook: contestant a la pregunta sota la foto del sorteig: "què t'agradaria trobar al blog de Dolç addictes?" i anomenant a dos amics.
  • Per Instagram: contestant a la pregunta: "què t'agradaria trobar al blog de Dolç addictes?" i anomenant a dos amics.

La participació a cadascuna de les xarxes compta per si sola com a una participació. És a dir, si participes pel blog, per Facebook i per Instagram, tendràs en total tres participacions. 

- Tens 10 dies per participar: es pot participar des de ja fins dimarts dia 15 d'agost a les 00'00h. 

- Pots participar des del territori espanyol de la península i les Illes Balears.

- Dia 16 d'octubre es farà el sorteig utilitzant la plataforma random.org. Publicaré el nom del guanyador/a al blog, a facebook i a Instagram i contactaré amb ell/a per mail. Si en 48h no s'ha posat en contacte amb mi per dir-me com fer-li arribar el premi, es repetirà en sorteig amb el mateix sistema.


I a gaudir de l'estiu!



4 comentaris :

  1. Bon dia!!!! Doncs a mi potser m'agradaria trobar més receptes de pa (faciletes) i potser pastissos de fruits secs (tot i que ara no recordo massa si ja n'hi ha gaires!!!). Jo et seguiré facis el que facis!!! Una abraçada!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. M'ho apunto! Si vols veure pastissos o pans de pessic fets amb fruits secs posa "fruits secs" al buscador i et sortiran tots, però en faré més ;)
      Gràcies per participar i pel teu suport sempre. Bsos!!!

      Elimina
  2. Hola!
    A mi m'agradaria veure receptes amb imatges del pas a pas, especialment de la decoració de galetes, però també d'altres pastissos, tartes... Un petó!
    Marta

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies Marta, ho tindré en compte. Vaig a fer el sorteig ara mateix ;)

      Elimina

Gràcies per compartir amb nosaltres la teva opinió