12/8/17

Sense forn

Hola! Com duus la calor? Per aquí fem el que podem: intentar no encendre el forn (no sempre ho aconsegueixo), estar en remull i prendre coses fresquetes com la tarta de cireres i xocolata blanca d'avui.


tarta mousse de cerezas y chocolate blanco sin horno

És boníssima, fàcil de fer i sense forn. Necessites:

Base: 
200gr galetes
130gr mantega

Mousse xocolata blanca:
300gr xocolata blanca
400ml nata 
5 làmines gelatina
40ml aigua

Mousse de cireres:
600gr cireres sense os
200ml aigua
200ml nata per muntar
4 làmines gelatina neutra


Triturem les galetes, desfem la mantega i barregem. Repartim la mescla al fons del motlle, aprentat amb una cullera, i reservem a la nevera.
Desfem la xocolata i reservem. Muntem la nata i reservem també.
Hidratem la gelatina. Mentrestant, escalfem uns 50ml de nata i, un cop hidratada, hi desfem la gelatina a dins. Hi afegim la xocolata desfeta i, un cop integrada, afegim la nata mesclant amb una espàtula amb moviments envoltants perquè no baixi gaire. Passem la mescla al motlle que tenim a la nevera amb la galeta i deixem que refredi.
Preparem la mousse de cirera fent un coulis: posem les cireres, el sucre i l'aigua a una cassola petita i  cuinem a foc lent uns 20min. Triturem el resultat i el colem perquè quedi fi.
Posem la gelatina en aigua freda perquè s'hidrati i, mentrestant, muntem la nata. Afegim la gelatina al coulis i, un cop integrada, a la nata muntada, reservant una part per decorar la tarta. Mesclem amb una espàtula amb moviments envoltants fins que quedi una mescla homogènia. 
Ens assegurem que la mousse de xocolata blanca que tenim a la nevera està una mica quallada i hi posem la mousse de cireres. Quan comenci a quallar, posem també el coulis amb gelatina que tenim reservat. Deixem a la nevera entre 4 i 8h (millor d'un dia per l'altre).

tarta mousse de cireres i xocolata blanca sense forn

Fresqueta, gens embafadora i amb fruita de temporada: perfecta!
T'atreveixes a fer-la amb una altra fruita? Explica-m'ho ;)

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per compartir amb nosaltres la teva opinió