25/3/17

Celebrar o combatre?

Com prova la primavera? A mi és una estació que m'encanta: comença el soleiet, les excursions, les flors al jardí... Hi ha qui diu que també comencen les poques ganes de treballar, el cansament, les al·lèrgies... Per celebrar o combatre tot això, segons què et provoqui a tu la primavera, duc avui una recepta de ganache de xocolata espectacularment senzilla i bona per fer unes trufes, farcir unes tartaletes, decorar o farcir un pastís o el que se t'acudeixi.


Com ja he dit, la recepta és ben senzilla, necessites:

70gr sucre morè
150gr nata
300gr xocolata amb 70% de cacau

Escalfem la nata i hi desfem a dins el sucre. Un cop ben desfet, retirem del foc i hi afegim la xocolata a trossos i removem fins que es desfaci del tot. 


Ja tenim la ganache, ara només hem de decidir que fer-ne. Algunes idees:

- Amb la ganache calenta, omplim unes tartaletes de pasta brisa i hi posem una miqueta de sal a sobre, boníssimes!
- Deixem refredar la ganache unes hores a la nevera o d'un dia per l'altre a temperatura ambient i, amb ajuda d'una cullera, fem unes trufes que podem cobrir amb cacau, canyella, espècies...
- Amb la ganache no del tot freda encara, farcim un pa de pessic o uns donuts o magdalenes o el posem entre galeta i galeta... 


Ja saps per a què el faràs servir tu?

Cap comentari :

Publica un comentari

Gràcies per compartir amb nosaltres la teva opinió