15/10/14

Carrot cake, un clàssic

A la meva amiga Pilar no li agrada celebrar el seu aniversari, tot i que tots sabem quants d'anys té :P! S'estima més celebrar el seu sant. Normalment ella i la seva família van a dinar fora però aquest any es va decidir a cuinar ella i me va demanar que li fes una tarta de pastanaga típica. Algo senzill amb una petició especial: que li fes una rèplica de la seva mascota: un conill.


Carrot cake


La recepta ja la teniu al recull del blog però aquí tendreu juntes la del pa de pessic i la del farcit de formatge: la combinació clàssica.

Pel pa de pessic:

300gr sucre moré
300gr oli
3 ous
300gr farina
1 cdeta llevat, 1 de sal, 1 de bicarbonat, 1 de canyella, 1 de jingebre
300gr pastanaga ratllada
100gr nous

Mesclem bé l'oli, el sucre i els ous i després hi afegim els ingredients secs. Quan estiguin integrats hi afegim la pastanaga i les nous mesclant poc a poc amb una espàtula.

Pastís de pastanaga

Per la crema de formatge:
125gr mantega en pomada
125gr sucre glas
250gr formatge fresc d'untar

Batem el sucre amb la mantega fins blanquegi. Després afegim el formatge sense batre'l massa, millor si l'acabeu d'integrar amb una espàtula a poc a poc.

Aquí el teniu, senzill i boníssim.



Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per compartir amb nosaltres la teva opinió