23/10/13

Pa de pessic d'avena i aranyons

M'encantes els esmorçars multitudinaris. I m'encanta el pa de pessic per esmorçar. Per això aprofito sempre que hi ha amics a casa per fer-ne. Bé, la veritat és que quan no hi ha ningú també en faig, jeje. Per això se m'acaben les idees i sempre estic cercant-ne de noves per anar variant l'esmorçar. Ei, si en teniu alguna, ja me la podeu passar! Deixeu-la als comentaris ;)!

Esmorzar ideal i sa

De moment he tastat aquesta de Migas en la mesa, tot i que he canviat algunes coses:


220gr farina 

100gr flocs d'avena
100gr de sucre moré
1 ou i una clara
1 iogur natural
150ml suc taronja
2 cullerades oli
1 culleradeta i mitja de llevat químic (tipus Royal)
Un pessic de sal
Aranyons deshidratats al gust


Esmorzar complet

Mesclem l'ou i la clara amb el sucre. Hi afegim el iogur, el suc i l'oli. En un altre recipient, mesclar la resta d'ingredients i afegir-los a poc a poc, mesclant amb una espàtula, sense batre i sense remenar gaire. Passar-ho a un motlle i enfornar a 180º uns 40-50minuts.

Un bon berenar!





1 comentari :

Gràcies per compartir amb nosaltres la teva opinió