- Briouats de mango:
200gr mango
1 cullerada d'aigua de tarongina ("azahar")
50gr sucre
40gr mantega
1 culleradeta de canyella
Pasta brick
Per l'acabat: mel i sèsam
Piquem el mango en bocinets molt petits i el deixem macerar amb la mantega desfeta, el sucre, la tarongina i la canyella un parell d'hores. Fem tires de pasta brick (més amples o estretes segons volguem el tamany dels briouats) i fiquem en una punta una culleradeta del farcit i l'anem plegant sobre si mateixa fomant triangles. Per tancar mullem amb una mica d'aigua. Preparem una paella amb oli ben calent i fregim els farcellets, els deixem escórrer l'excés d'oli, el passem per mel calenta i el cobrim amb sèsam.
Recepta original d'Asopaipas.
100gr nous
20gr sucre
1/2 cullerada de canyella
2 culleradetes d'aigua de tarongina
1 culleradeta d'aigua
Pasta brick
Per l'acabat: fem almíbar amb una cullerada de mel, un trocet de pela de taronja, un altra de llimona i un altre de canyella en rama.
Possem les nous al morter i les piquem tot mesclant-les amb el sucre, la canyella, l'aigua i la tarongina fent una pasta ajudant-nos amb la mà de morter. Fem tires de pasta brick (més amples o estretes segons volguem el tamany dels briouats) i fiquem en una punta una culleradeta del farcit i l'anem plegant sobre si mateixa fomant triangles. Per tancar mullem amb una mica d'aigua. Preparem una paella amb oli ben calent i fregim els farcellets, els deixem escórrer l'excés d'oli i els cobrim amb l'almíbar que hem fet posant la mel a una cassola amb la pela de llimona i taronja i la canyella en rama afegint una miqueta d'aigua i escalfant.
Recepta original de Patricietas.
- Briouats de pastanaga i xocolata:
100gr pastanafa laminada
50gr d'avellanes picades
50gr xocolata feta virutes
Mantega i sucre.
Pasta brick
Recepta original de La cocina de Cabriola.
Com que em va sobrar farcit i tenia pasta brisa a casa vaig fer uns farcellets i els vaig ficar al forn 20 minuts a 180º. Aquesta pinta tenien:
Cap comentari :
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies per compartir amb nosaltres la teva opinió