29/9/12

Tarta pel primer aniversari de la Indira

Què millor que un gran número 1 per celebrar el teu primer aniversari? Aquí el teniu:Ara us ensenyaré les fotos del procés (tot i que les vaig haver de fer amb el telèfon i no han quedat gaire maques) però primer de tot us recomano que, si intenteu fer una tarta amb la mateixa forma, passeu pel Pinterest de Dolç addictes que trobareu una guia per fer-vos una idea de les mides. Després les podeu adaptar com volgueu (jo mateixa les vaig modificar) però està força bé per saber per on començar.

Aquí teniu el procés:

1.- Fer dos pans de pessic de xocolata de 4 ous amb forma rectangular (això depén de la mida). Trobareu la recepta aquí.

2.- Mentre es refreden anar tenyint el fondant i fent el farciment. En aquest cas el farciment era senzill: mermelada de "frambuesa" i una mica de ganache per lligar-ho. El fondant el vaig tenyir de verd; els papàs de la Indira la porten sovint d'excursió i els agrada molt el camp així que vam decidir decorar la tarta amb aquests motius.

3.- Tallar la forma de la tarta (millor si teni fet el pa de pessic d'un dia per l'altre) i farcir-la. Aquí ho veieu:


4.- Cobrir la tarta amb ganache endurit, es a dir, fet del dia abans i ficat a la nevera. Queda com una mena de pasta fàcil d'untar i perfecta per fer la cobertura. La recepta del ganache també la podeu trobar aquí. Després ficarem la tarta a la nevera perque s'endureixi i poguem fixar millor el fondant.


5.- Ara ja només falta decorar. Possar-hi el fondant, fer les floretes, el nom, la gespa... A més a més, aquesta tarta va ser un dels seus regalets d'aniversari (els seus papis tampoc sabien que els hi portarien una tarta fantàstica) així que vam fer una capsa per portar-la. Aquest és el resultat:

Tarta decorada primer aniversari

Moltes felicitats Indira! 

Si voleu veure més fotos, properament al Facebook de Dolç addictes.


Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per compartir amb nosaltres la teva opinió