3 ous (separem clares i rovells)
250gr sucre
400ml nata per montar (si la teniu a la nevera unes horetes es munta millor)
1 vaina de vainilla o sucre avainillat al gust.
100gr galetes (jo vaig posar cookies amb xocolata però també es pot fer amb galetes maria, oreo...)
Primer es separen les clares dels rovells i el pugen. Quan estan gairebé a punt afegim la meitat del sucre fins que quedi tipus merenga. Un cop fet això afegim molt a poc poc els rovells d'ou que ja haurem batut abans. En un altre recipient muntem la nata amb el sucre que ens queda i l'afegim a poc a poc a les clares perque no baixi. Picam les galetes a troces més o menys grans, com ens agradi, i les afegim també.
Per acabar ho possem dins un recipient que es pugui tancar (tupper o similar) i ho fiquem al congelador mínim 8 hores.
Surt un gelat cremós, fàcil de servir i amb un gust boníiiiissim. Es mereixia que ens el prenguessim al millor lloc de la casa:
Més fotos properament al Facebook de Dolç addictes.
Quina bona pinta! I l'entorn, fantàstic!
ResponElimina