3/6/12

Tarta d'aniversari per la Núria

Si us agrada la xocolata esteu llegint el post adequat. Feu una ullada:


Xocolata i més xocolata!!


El primer que vaig fer van ser 2 pans de pessic, un sense res i un de xocolata, moooolt finets amb aquestes receptes:


PA DE PESSIC:                    PA DE PESSIC DE XOCOLATA:
1 ou                                                            1 ou
50gr margarina                                      50gr margarina
50gr sucre                                                50gr sucre
50gr farina "bizcochona"                      40gr farina "bizcochona"
25gr farina normal                                20gr farina normal
30ml llet                                                  30ml llet
                                                                   20gr cacao en pols




Un cop fet això, vaig preparar trufa per farcir el pastís:


200ml de nata líquida per muntar
100gr de xocolata de cobertura


Es posa la nata a encalentir i quan comença a bullir es retira del foc i s'hi desfà la xocolata a dins. Es deixa a la nevera mínim 12 hores i després es munta.A més, necessitava ganache de xocolata negra per cobrir la tarta, me'n va sobrar una mica:


300gr xocolata de cobertura
300ml nata líquida
70gr mantega


Es segueix el mateix procediment que per fer la trufa però incorporant també la mantega perque es desfaci i deixant només que quedi tebi abans de cobrir la tarta.






Només em quedava fer uns petits adorns amb xocolata blanca, estava per llepar-se els dits!






Cap comentari :

Publica un comentari

Gràcies per compartir amb nosaltres la teva opinió