12/11/16

Què trobes?

Hola! Com va? Avui és un gran dia: he acabat les reformes del blog. Què trobes? T'agrada més? Menys? Hi trobes a faltar o et sobra alguna cosa? M'encantarà saber la teva opinió.
A més a més, és el meu aniversari! Espero que tot això serveixi per tornar a engegar amb més forces, planificació i moltes receptes i sorpreses més.

Avui, recepta d'aniversari: tarta mousse de gerds.


Per la base podem emprar pa de pessic genovès (pròximament al blog) o base de galeta picada:

200gr galeta picada 
100gr mantega

Barregem la galeta amb la mantega i l'aplanem bé al fons del motlle per formar la base de la tarta.


Per la mousse:

400gr gerds (jo els he utilitzat congelats)
240gr nata
200gr sucre
5 fulls gelatina neutra

Muntem la nata i la reservem a la nevera.
Macerem els gerds amb el sucre i ho posem a foc lent uns 20min. Triturem el resultat i ho colem per treure les llavors. Hidratem la gelatina i la hi afegim. Deixem que refredi i, un cop temperat, ho mesclem amb la nata amb una espàtula, fent moviments suaus.
Passem la mescla al motlle on hem fet la base i fiquem a la nevera mínim 8h.
Decorem al gust. En aquest cas, l'he decorat amb xocolata desfeta, uns gerds frescs i fulles de menta.

Encara em queden algunes receptes a la butxaca: amb forn, sense forn... tu que prefereixes?

Cap comentari :

Publica un comentari

Gràcies per compartir amb nosaltres la teva opinió