Avui dues postres en un: pannacotta d'alvocat amb mousse de formatge i nous caramel·litzades amb salsa de pinya. Com et quedes? Molt més senzill del que sembla, ho prometo ;)
Primer de tot fem la pannacotta d'alvocat amb:
6 fulls gelatina
510ml llet
440gr nata
200gr alvocat (sense pell ni os)
1 culleradeta vainilla
200gr sucre
Comencem hidratant els fulls de gelatina en un recipient amb una mica d'aigua. Mentre s'hidraten, fiquem la llet, la nata, la vainilla i el sucre a una cassola i deixem bullir un minut. Incorporem la gelatina i removem perquè es desfaci. Deixam que refredi una estoneta.
Pelem l'alvocat, el triturem i el posam a un recipient gran. Hi afegim la meitat de la nata i batem bé. Un cop integrat, hi afegim la resta de la mescla de nata. Repartim la mescla a petits recipients o a un de gran i refredem unes 6-8 hores.
Després fem la mousse de formatge i nous caramel·litzades amb:
250gr mascarpone
250gr nata
5 fulls gelatina
100gr nous
15gr matega
65gr mel
Primer de tot, caramell·itzem les nous. Escalfem la mantega i la mel i hi afegim les nous, cuinant fins que evapori el líquid.
Després hidratem la gelatina. Mentrestant batem el mascarpone i el sucre. Per altra banda, escalfem 50gr de nata i hi afegim la gelatina hidratada i ho batem amb el formatge. Muntem la nata, l'hi afegim al formatge i mesclem. Finalment afegim les nous.
Passem la mescla als motlles o motlle on tenim la pannacotta i deixem a la nevera 6-8h més.
Desemmotllem per servir, afegint pasta de pinya que podeu comprar feta o fer-la amb pinya i sucre, com aquest coulis.
Vos promet que la mescla és fantàstica.
Aquí sobre trobaràs la recepta de la pannacotta d'alvocat amb salsa de pinya
I aquí sobre, la de mousse de formatge amb nous caramel·litzades.
Cap comentari :
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies per compartir amb nosaltres la teva opinió