6/12/14

Cronuts mandrosos

La cosa és que si "la fama cuesta" un bon dolç també te l'has de suar. A què ve això? Doncs que aquesta recepta de cronuts porta menys de la meitat de feina que la primera que vaig fer (que teniu aquí: cronuts) però els resultats... pse... estan bé. L'expert catador de cronuts a qui he consultat ha dictaminat que estan molt bons, però que els altres eren espectacular. Clar, a algun lloc s'ha de notar la feina. 


Cronuts facils

De totes maneres sempre està bé tenir vàries receptes d'un mateix dolç per anar comparant. Així, aquí tens la d'avui: Cronuts:

40gr llet
35gr aigua calenta
12gr llevat sec de forner
113gr mantega freda
100gr farina de pa
100gr farina de tot ús
2 culleradetes sucre
1/2 culleradeta sal

Primer escalfem una mica l'aigua i la llet, hi disolem el llevat i reservem. A un recipient gran, mesclem la mantega i la farina fins que quedin boletes petites i hi afegim la mescla d'aigua, llet i llevat, el sucre i la sal. Treballem la massa a una superfície enfarinada, posem un altre cop al recipient i deixem tovar 2h.
Després estirem la massa (la deixem més o menys amb un gruix de 4mm), la cobrim amb plàstic transparen i la deixem a la nevera mínim 8h. (l'ideal és d'un dia per l'altre). Traiem de la nevera, tallem amb uns talladors per fer la forma de rosques i deixem reposar tapat amb un drat una hora més. Llavors només falta fregir i arrebossar de sucre com a la foto o, nova prova (boníssima!) remullar-los amb una miqueta de mel calenta... mmm!!

Cronuts faciles


Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per compartir amb nosaltres la teva opinió