De totes maneres sempre està bé tenir vàries receptes d'un mateix dolç per anar comparant. Així, aquí tens la d'avui: Cronuts:
40gr llet
35gr aigua calenta
12gr llevat sec de forner
113gr mantega freda
100gr farina de pa
100gr farina de tot ús
2 culleradetes sucre
1/2 culleradeta sal
Primer escalfem una mica l'aigua i la llet, hi disolem el llevat i reservem. A un recipient gran, mesclem la mantega i la farina fins que quedin boletes petites i hi afegim la mescla d'aigua, llet i llevat, el sucre i la sal. Treballem la massa a una superfície enfarinada, posem un altre cop al recipient i deixem tovar 2h.
Després estirem la massa (la deixem més o menys amb un gruix de 4mm), la cobrim amb plàstic transparen i la deixem a la nevera mínim 8h. (l'ideal és d'un dia per l'altre). Traiem de la nevera, tallem amb uns talladors per fer la forma de rosques i deixem reposar tapat amb un drat una hora més. Llavors només falta fregir i arrebossar de sucre com a la foto o, nova prova (boníssima!) remullar-los amb una miqueta de mel calenta... mmm!!
Cap comentari :
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies per compartir amb nosaltres la teva opinió