11/2/14

Galetes per a qui més estimes


Aquest dies estem patint un bombardeig de corets, flors, bombons... Si, San Valenti un altre cop. Tot i que jo no som gens "san valentinera" m'he vist arrossegada per l'ambien general i he fet unes galletes romanticones. Tot i així, esper que no les feu només per San Valentí i tampoc només per a la parella; regalau-les als pares, mares, fills, tietes, amics, a aquell veí tan simpàtic que sempre ens obre la porta, a aquella companya de feina que sempre ens encoratja... al cap i a la fi, a tots els vostres, als qui més estimeu.



Jo he intentat inspirar-me en imatges que m'agraden pero que, casualment, no havia vist mai a sobre d'una galleta. Per exemple, la parella de ratlles és un disseny de Pixelbox que vaig trobar per pinterest, els de la foto d'aquí adalt els vaig trobar a unes fundes de coixí i els pingüins d'aquí baix són d'un dels il·lustradors que he descobert recienment i ja m'encanta: Kurt Hasley.



Ah! La recepta de les galetes és nova, la de La Cocina de Carolina. Aquí la teniu: 

425gr farina
1 pessic de llevat químic
1 pessic sal
2 culleradetes vainilla
1 ou gran
175gr sucre glas
230gr mantega

És MOLT IMPORTANT que tots els ingredients estiguin a temperatura ambient. Primer, batem la mantega amb el sucre i hi afegim l'ou i la vanilla. Quan estigui completament integrat anem afegint-hi els ingredients secs prèviament tamitzats poc a poc, cullerada a cullerada. En fem una bolla i la deixem reposar mentre preparem els estris per estirar i tallar les galetes.
Enfornem a 200º uns 7min vigilant que no es torrin. 

Aquí estan!








2 comentaris :

  1. Són boníssimes!!! Comanau-les, no ho dubteu, són un detall dolç i genial! Mil gràcies, Bea!

    ResponElimina
  2. Moltes graciès Iraïs, estic contenta que t'hagin agradat ;)!

    ResponElimina

Gràcies per compartir amb nosaltres la teva opinió