9/10/13

Decorar galetes és fàcil

Decorar galetes és fàcil. Vos ho promet. Aquest tipus de decoració és molt senzill i queda molt i molt bé, ara vos ho cont.


Galetes amb decoracio de glasa real facil

Primer hem de fer les galetes amb la recepta d'aquest mateix blog que trobareu aquí. En aquesta recepta hi diu que poseu canyella, jo aquesta vegada vaig posar essència de vainilla, però podeu posar l'aromatitzant que volgueu (ratlladura de llimona o taronja, espècies, altres essències, etc.). Les galetes han d'estar ben fredes, jo les vaig fer d'un dia per l'altre, però no fa falta.

Galetes amb decoracio de glasa real senzilla

Després hem de fer la glasa amb 200gr de sucre glass per cada clara d'ou. Batem lleugerament les clares amb una forqueta i hi afegim 3/4 del sucre. Batem amb una batedora i hi anam afegin sucre a poc a poc. Quan estigui com pasta de dents, separam la que volguem de color i li posam el colorant. També en separam una altra part i le rebaixam amb una miqueta d'aigua perque quedi tipus iogur. La pasta de dent serveix per delinear el dibuix i que no regalimi per la galeta, la tipus iogur és per farcir. Ojo!Jo vaig delinear totes les galetes de cop i la glassa es va assecar abans de que la pogues farcir, es nota el cercle al voltant. Si no anau molt ràpid feu el delineat de dues i aneu farcint. 



Galetes amb decoracio de glasa real blau i blanc

Ara, com fem la decoració? Fàcil. Un cop hem triat els colors, hem delineat i farcit totes les galetes, agafem el color contrari i fem diverses coses segons la decoració triada:


- Decoració 1) fem ratlles verticals i amb un escuradent fem ratlles horitzontals alternant la direcció (de dreta a esquerra i al revés).



Galetes decorades amb glasa real amb la tecnica wet on wet

- Decoració 2) dibuixem una diana amb el color triat i amb l'escuradents anem alternant ratlles des del centre cap a fora i de fora cap a dintre.


Galetes decorades amb glasa real amb la tecnica wet on wet

- Decoració 3) fem una sèrie de punts (al voltant de la galeta, en línia, en espiral, etc) i amb l'escuradents tracem una línia pel mig.



Galetes decorades amb glasa real amb la tecnica wet on wet

- Lletres: espereu a que la glassa estigui seca i després podeu fer-les a sobre directament.



Galetes decorades amb glasa real amb la tecnica wet on wet

Quan ho proveu, vull fotos!! Ja me direu com us ha anat, és molt senzill!!









4 comentaris :

  1. Sí que sembla fàcil! Vinga, em guardo la recepta que ho provaré Ja t'enviaré les fotos!! Petons

    ResponElimina
  2. De verita que és molt fàcil, fes moltes fotos! ;)!

    ResponElimina
  3. Hola guapa!! Avui et menciono al meu blog perquè he seguit les teves instruccions per fer la glaça d'unes galetes. Gràcies!!
    http://tapatdetapes.blogspot.com.es/2013/10/galetes-de-mantega-decorades-amb-glaca.html

    ResponElimina
  4. Me n'alegro de que t'hagi servit, endavant!

    ResponElimina

Gràcies per compartir amb nosaltres la teva opinió