24/4/13

Galetes dolces amb un toc diferent

La recepta d'aquestes galetes la vaig trobar a un dels meus blogs preferits, Dulces bocados. La veritat és que són tan senzilles de fer i resulten tan bones que val la pena que ho intenteu, sé de bona tinta que més d'un dels que les va tastar ho farà. A mé, sense ou!


Galetes amb un toc diferent

Els ingredients:

200gr mantega en pomada
120gr sucre
230gr farina
1 culleradeta de vainilla
1 culleradeta de vinagre o suc de llimona
1 pessic de sal
1 culleradeta i mitja de llevat químic tipus Royal
1 pessic de bicarbonat

Per la cobertura:

250gr xocolata de cobertura desfeta
Anous, patates xips, pipes, sal, plàtan deshidratat... el que se us acudeixi!

Galetes amb un toc salat

Pre-escalfem el forn a 150º. Tamitzem la farina amb el llevat, el bicarbonat i la sal. En un altre recipient mesclem la mantega, el vinagre, la vainilla i el sucre. Un cop ben integrat, afegim la farina poc a poc, treballant-la amb les mans fins tenir una bola. En fem 30 boletes, perque siguin igual el que jo recoman és xapar la bola en dos, cada part en dos un i un altre cop fins tenir 32 boletes. A la safata del forn hi posem un full de paper vegetal i anem aplanant cada boleta amb els dits deixant un dit de separació entre galeta i galeta. Les posem al forn uns 15-20 min y quan estiguin daurades les traiem i les deixem refredar perque s'endureixin. 
Un cop fredes, repartim la xocolata desfeta amb una cullera per sobre i, abans de que s'assequi, hi afegim el que haguem preparat per sobre; jo les vaig fer d'anous, patates xips, plàtan deshidratat i pipes salades.

Repeteixo: una recepta senzilla i un resultat boníssim, quan ho hagueu provat m'ho expliqueu!

Galetes amb un toc diferent







Cap comentari :

Publica un comentari

Gràcies per compartir amb nosaltres la teva opinió