Els ingredients:
200gr mantega en pomada
120gr sucre
230gr farina
1 culleradeta de vainilla
1 culleradeta de vinagre o suc de llimona
1 pessic de sal
1 culleradeta i mitja de llevat químic tipus Royal
1 pessic de bicarbonat
Per la cobertura:
250gr xocolata de cobertura desfeta
Anous, patates xips, pipes, sal, plàtan deshidratat... el que se us acudeixi!
Pre-escalfem el forn a 150º. Tamitzem la farina amb el llevat, el bicarbonat i la sal. En un altre recipient mesclem la mantega, el vinagre, la vainilla i el sucre. Un cop ben integrat, afegim la farina poc a poc, treballant-la amb les mans fins tenir una bola. En fem 30 boletes, perque siguin igual el que jo recoman és xapar la bola en dos, cada part en dos un i un altre cop fins tenir 32 boletes. A la safata del forn hi posem un full de paper vegetal i anem aplanant cada boleta amb els dits deixant un dit de separació entre galeta i galeta. Les posem al forn uns 15-20 min y quan estiguin daurades les traiem i les deixem refredar perque s'endureixin.
Un cop fredes, repartim la xocolata desfeta amb una cullera per sobre i, abans de que s'assequi, hi afegim el que haguem preparat per sobre; jo les vaig fer d'anous, patates xips, plàtan deshidratat i pipes salades.
Repeteixo: una recepta senzilla i un resultat boníssim, quan ho hagueu provat m'ho expliqueu!
Cap comentari :
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies per compartir amb nosaltres la teva opinió