6/3/13

Cupcakes de gingebre i canyella


Cupcakes especiats, amb aroma, diferents... Em recorden a les galetes de na Kristel que preparem per Nadal a casa nostra i que podeu trobar aquí.

La recepta origina es d'un pa de pessic del blog A pedir de boca, tot i que jo he afegit farina i he tret algunes de les espècies perque no les tenia. Tot i així, boníssims amb buttercream de canyella!

Pel pa de pessic:
1 ou gran
60gr de mantega en pomada
25gr de sucre moreno
30gr de sucre blanc
1 culleradeta de vainilla
Mitja culleradeta de nou moscada en pols
1 culleradeta de canyella en pols
1 culleradeta de gingebre en pols
Mitja culleradeta de bicarbonat
Mitja culleradeta de llevat químic (tipus Royal)
75gr de farina
1 pessic de sal

Pre-escalfem el forn a 170º. Mesclem l'ou amb el sucre i la mantega. Passem pel sedàs la resta d'ingredients i els anam afegint a poc a poc. Repartim la masa en motlles i al forn uns 12-15 minuts. 

Per la cobertura: 
100gr de sucre glass
100gr de mantega 
Canyella al gust

Senzill i amb un sabor espectacular.

Cupcakes de gengibre y canela








Cap comentari :

Publica un comentari

Gràcies per compartir amb nosaltres la teva opinió