Així vaig trobar aquesta que us deixo avui aquí:
CUPCAKES SENSE OU (12 cupcakes grandets):
240ml buttermilk (240ml de llet amb una cullerada de vinagre -si és de poma millor- perque es talli)
170gr farina
2 cullerades grans d'espessant ("Maicena")
1 cullerada de postre de llevat químic (tipus "Royal")
1 cullerada de cafè de bicarbonat de soda
1 cullerada de cafè de sal
65gr d'oli vegetal (oliva, girasol...)
175gr sucre
2 cullerades de postre de vainilla
Posem el forn a 160º.
Tamisam la farina, llevat, bicarbonat i la sal i ho reservam. Mesclam l'oli, el buttermilk i el sucre fins que aquest s'hagi desfet i després afegim la farina en dues vegades.
Es posa la mescla als motlles i es fica al fornuns 10-12min.
També es pot afegir cacao (llevant la part proporcional de farina) o canviar el buttermilk per batut de qualsevol sabor.
Després podem possar el buttercream que més ens agradi (compte! que no tingui ou!)
Com que eren uns sorpresa per l'Helena li vaig fer una capseta personalitzada per regalar-li, així va quedar:
Cap comentari :
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies per compartir amb nosaltres la teva opinió