14/5/16

Esmorzar de diumenge


Gairebé mai preparo esmorzars que no es puguin conservar per menjar-ne durant com a mínim tres o quatre dies. I mira que al blog crec que el que més hi ha són receptes d'esmorzars. Per mi, preparar un esmorzar elaborat per menjar-lo al moment suposa que estic de vacances o que és diumenge. Però, que caram, també està bé no? Un diumenge assolejat en aquesta primavera estranya (potser quan esmorzis fa sol i quan dinis caigui un aiguat, com a mínim aquí a Mallorca), a la terrasseta, amb un cafè amb llet o un suc acabat de fer i alguna cosa bona, calenta, acabada de treure del forn... Té bona pinta, eh? Doncs aquí tens una recepta fàcil i ràpida per preparar uns panets boníssim que es mengen al moment i que pots acompanyar amb el que vulguis, dolç o salat.

Panets per esmorzar

Jo els he acompanyat amb una mica de sucre glacé i crema de cacau i avellanes desfeta... només de pensar-hi em fan ganes de tornar a fer-ne! Tot el que necessites per fer-los tu és:

1 cullerada mantega
2 ous
1 pessic sal
1 tassa farina
1 tassa llet
vainilla al gust (opcional)
canyella al gust (opcional)

Primer, posem el forn a escalfar a 230º. Desfem la mantega i hi afegim els ous. Un cop ben batut,  hi afegim la resta d'ingredients. Passem la pasta resultant a uns motlles individuals de magdalenes i enfornem 15min. Passat aquest temps, baixem el forn a 170º i enfornem durant 20min més sense obrir el forn. Traiem i els mengem calents.

Panecillos para el desayuno

Els pots acompanyar de crema de cacau com jo, de melmelada, de crema anglesa, de nata... I si et ve de gust salat, no posis vainilla ni canyella i acompanya'ls amb formatge, embotit, paté o qualsevol cosa que se t'acudeixi. Cent per cent recomanables per portar-li a algú l'esmorzar al llit en un dia especial. Ja m'explicaràs el resultat ;)

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per compartir amb nosaltres la teva opinió