16/1/16

Necessitats post-nadalenques




Si fa un temps que fas una ullada al blog ja sabràs que els biscotti son una mena de galetes, fantàstiques per esmorzar, que es diuen així perquè estan cuites dues vegades. Ja he fet biscotti de canyella i biscotti de llimona. Aquest són una mica diferents.


1/2 culleradeta bicarbonat
110gr sucre
60gr mantega freda
1 ou

Mesclem la farina, el segó, l'avena, el bicarbonat i el sucre. Hi afegim la mantega freda tallada a cubs petits i ho mesclem amb les mans fins a obtenir una textura com de sorra. Hi afegim l'ou amb les mans i pastem per obtenir una bola de pasta més fàcil de treballar. Si fa falta, podem afegir alguna cullerada d'aigua perquè s'uneixin bé els ingredients. 
Deixem la pasta a la nevera mentre escalfem el forn a 180º.
Un cop tenim el forn calent, aixafem la pasta formant una làmina d'un centímetre o dos i enfornem durant 10-15min. Traiem del forn i talles la pasta en la forma que volguem. Separem els trossos i enfornem un altre cop durant 5-10min més. Traiem i deixem refredar.


Ben conservades en un tupper o llauna de galetes duren fins a dues setmanes. Són altes en fibra i, a més, boníssimes ;)!

Cap comentari :

Publica un comentari

Gràcies per compartir amb nosaltres la teva opinió