Els ingredients són:
65gr mantega
175gr sucre moré
2 ous
175gr farina "bizcochona"
100ml llet
1/2 culleradeta de canyella
140gr d'albercocs
Primer netegem i tallem els albercocs en trocets petits, els posem canyella i sucre al gust i els deixem macerar. Mentrestant fem la masa: mesclem la mantega a temperatura ambient amb el sucre, hi afegim els ous d'un en un, després la meitat de la farina, la llet i la resta de farina i canyella. Al final hi afegim els albercocs i ho posem a un motlle, jo vaig triar un tipus plumcake. Enfornem al forn pre-escalfat a 180º una mitja hora. Surt un pa de pessic molt esponjos i boníssim.
Això sí, darrerament vaig sempre amb presses i no tenc ni una foto mig decent... Us deixo aquestes perquè us en faceu una idea però prometo fer-ne de més guapes a la propera entrada del blog. Fins aviat!
Cap comentari :
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies per compartir amb nosaltres la teva opinió