13/11/13

Curs i tarta de noces Rosa i Pep

Una gran notícia: faré el màster en gestió de bakery de BeDelight! Això suposa estar dues setmanes a Barcelona aprenent, aprenent i aprenent, i acabar al Bcna&Cake aprenent encara més. No sé si podré seguir penjant entrades al blog aquestes dues setmanes vinents, però esteu atents a l'Instagram de Dolç Addictes (@dolsaddictes) que intentaré mostrar-vos tot el que anirem fent.

Serà la primera vegada que faig un curs de reposteria (aquest és de reposteria i més coses), tot el que he anat fent ho he buscat per internet o m'ho he inventat. Com les flors d'aquesta tarta que vos deix avui ;)!


Feia molt temps que la Rosa volia una tarta decorada amb fondant per les seves noces. La qüestió és que les postres que els hi havien oferit al restaurant on celebraven el convit també els hi agradaven molt. Com ho vam resoldre? Vam fer una falsa tarta. Tarta de suro decorada. Ja sabeu que m'agrada innovar així que aquesta vegada vaig fer per primera vegada roses. Roses com les del ram de la núvia però de pasta de goma. Si voleu intentar-ho podeu trobar un tutorial molt senzill aquí, al pinterest de Dolç addictes.


Us deixo aquí una foto dels nuvis i en breu moltes més al Facebook. 


Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per compartir amb nosaltres la teva opinió