20/2/13

Cupcakes de Ferrero Rocher

Conec a ben poca gent que no li agradin aquests bombons que només tenim a l'abast a l'hivern. Així que, abans que acabés la temporada, no vaig voler deixar passar la oportunitat de fer uns cupcakes d'aquest sabor.
Vaig fer un pa de pessic de xocolata amb avellanes sense ou amb el fantàstic buttercream de Nutella de n'Alma amb les quantitats una mica alterades; tot decorat amb trocets de Ferrero... mmmmm...

Cupcakes dels millors bombons de xocolata i avellana: Ferrero Rocher

Pel pa de pessic d'uns 30 mini-cupcakes necessitem:

90gr de farina
20gr cacao en pols
50gr de sucre
40ml oli
70ml llet 
50gr d'avellanes picades
1 culleradeta de vainilla
1 culleradeta de bicarbonat
1 pessic de sal

Es mesclen els ingredients líquids i s'hi van afegint a poc a poc els secs. Es reparteix la masa a les càpsules i s'enforna amb el forn pre-escalfat a 180º uns 15minuts.


Pel buttercream:
100gr mantega
50gr sucre glass
2 cullerades ben groses de Nutella

Decoram i... llestos!








1 comentari :

Gràcies per compartir amb nosaltres la teva opinió