8/8/12

Cupcakes fresquets

Havia de fer uns cupcakes però fa tanta calor que venia de gust alguna cosa fresqueta així que, tot cercant nous sabors per l'estiu, vaig decidir fer un experiment: cupcakes farcits de mousse. Una passada!





En vaig fer de xocolata farcit de mousse de fruits vermells i de vainilla farcit de mousse de préssec i mascarpone (tota una troballa!)




Les receptes de xocolata i vainilla ja les teniu, aquí us deixo dues per la mousse:



Mousse de fruits vermells (basada en el mousse de maduixes de Dulces bocados):

300gr fruits vermells
3 cullerades sucre
200ml nata per montar
2 fulles de gelatina neutra

Es posen els fruits vermells amb el sucre a foc mig a coure uns 15-20min, i es van aixafant fins que queda una espècie de melmelada espessa. S'hidrata la gelatina (10min en aigua freda), s'escorre i s'afageix. Deixam que refredi.

Muntem la nata (si la teniu a la nevera ben freda munta millor) i afegim al puré ja fred en tres vegades movent a poc a poc. Ho reservem a la nevera.


Cupcakes de vainilla farcits de mousse de fruits vermells

Mousse de préssec i mascarpone:

200gr préssec
50gr sucre
125gr mascarpone
250ml nata
3 fulles de gelatina neutra

Macerar el préssec amb el sucre mínim tres hores. Triturar i afegir la gelatina prèviament hidratada (10min en aigua freda). Un cop ben integrat, afegir el mascarpone. Muntar la nata i afegir-la a poc a poc. Reservar a la nevera.



Cupcakes de vainilla farcits de mousse de préssec

Per farcir els cupcakes vaig fer servir un "descorazonador" de pomes per fer un foradet, el vaig omplir de mousse, el vaig tornar a tapar i vaig adornar-ho amb un poquet més de mousse.

Espectacular!







Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per compartir amb nosaltres la teva opinió