En vaig fer de xocolata farcit de mousse de fruits vermells i de vainilla farcit de mousse de préssec i mascarpone (tota una troballa!)
Les receptes de xocolata i vainilla ja les teniu, aquí us deixo dues per la mousse:
Mousse de fruits vermells (basada en el mousse de maduixes de Dulces bocados):
300gr fruits vermells
3 cullerades sucre
200ml nata per montar
2 fulles de gelatina neutra
Es posen els fruits vermells amb el sucre a foc mig a coure uns 15-20min, i es van aixafant fins que queda una espècie de melmelada espessa. S'hidrata la gelatina (10min en aigua freda), s'escorre i s'afageix. Deixam que refredi.
Muntem la nata (si la teniu a la nevera ben freda munta millor) i afegim al puré ja fred en tres vegades movent a poc a poc. Ho reservem a la nevera.
Mousse de préssec i mascarpone:
200gr préssec
50gr sucre
125gr mascarpone
250ml nata
3 fulles de gelatina neutra
Macerar el préssec amb el sucre mínim tres hores. Triturar i afegir la gelatina prèviament hidratada (10min en aigua freda). Un cop ben integrat, afegir el mascarpone. Muntar la nata i afegir-la a poc a poc. Reservar a la nevera.
Per farcir els cupcakes vaig fer servir un "descorazonador" de pomes per fer un foradet, el vaig omplir de mousse, el vaig tornar a tapar i vaig adornar-ho amb un poquet més de mousse.
Espectacular!
Cap comentari :
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies per compartir amb nosaltres la teva opinió