14/9/18

Combo

Això és aquesta tarta gelada: un combo perfecte. És una tarta gelada de tiramisú amb un gelat de cafè i un gelat de mascarpone que no sabria destriar quin dels dos és més bo. 

tarta gelada tiramisu

Si tens pressa i et vols marcar unes postres espectaculars és la recepta perfecta: la pots fer amb gelats comprats i en 10 minuts està a punt. Si vols fer els gelats tu, aquí tens la recepta:

Pel gelat de mascarpone:
2 clares
4 rovells d'ou
500gr mascarpone
100gr de sucre

Per una banda, es pugen les clares i es reserven. A un altre recipient, batem els rovells amb el sucre i, un cop ben incorporat, el mascarpone. Després hi afegim les clares mesclant a poc a poc amb una espàtula. Reservem.


Pel gelat de cafè:

400gr llet condensada
400gr nata per muntar

Cafè soluble en pols al gust
4 clares



Muntem la nata amb la llet condensada i hi afegim dues cullerades grosses (o tres, al gust) de cafè soluble. Un cop ben integrat, muntem les clares i les hi afegim mesclant a poc a poc amb una espàtula. Reservem.



Per muntar la tarta:
Gelat de cafè
Gelat de mascarpone
200gr melindros (jo en vaig emprar 12)
175ml de cafè (jo vaig necessitar 2 tassons)
Una mica de xocolata negra per decorar

Al motlle triat hi posem el gelat de mascarpone. A sobre hi posem els melindros remullats en cafè i, per últim, el gelat de cafè. Tapem amb paper plàstic transparent i deixem al congelador un mínim de 8h.
Traiem del congelador un parell d'hores abans de servir i decorem amb xocolata negra. 

gelat tiramisu

Una recepta més, senzilla i ràpida, per unes postres genials.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per compartir amb nosaltres la teva opinió