Aquesta tarta la vaig fer abans de marxar. La veritat és que fins que vaig provar el cheescake de xocolata blanca li he agafat el gust a aquesta mena de pastissos. Tot i així, encara no havia provat de fer el cheescake amb la seva vesant més clàssica: només tarta de formatge amb cobertura de melmelada de fruites del bosc.
La recepta és molt senzilla, per això m'encanta, perque et treu d'un compromís en un moment. Necessitam:
150gr galetes
80gr mantega
3 ous
2 cullerades sucre (jo en vaig posar dues, podeu posar-ne a gust del consumidor)
600gr formatge fresc
1 iogur
100ml nata
1culleradeta de vainilla
En aquest cas vaig cobrir-la de melmelada de fruites del bosc però podeu emprar la que més us agradi, és una tarta molt agraïda, ho accepta gairebé tot ;).
Primer fem la base pican les galetes, desfent la mantega i mesclant-ho tot bé. Passem la mescla al motlle, la repartim pel fons ben apretada i ho fiquem a la nevera.
A un altre recipient, batem els ous amb el sucre i la vainilla i hi anem afegint la nata, el iogur i el formatge. Quan estigui ben mesclat ho passem al motlle que teniem reservat a la nevera i el fiquem al forn pre-escalfat a 180º uns 45min.
Ho traiem del forn, deixem que refredi i cobrim amb la melmelada. Ho fiquem a la nevera (si és d'un dia per l'altre millor) fins que el servim.
Així de fàcil!
Cap comentari :
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies per compartir amb nosaltres la teva opinió